На 10 април пациентите ще знаят кои са най-добрите лекари в София
На 10 април пациентите ще знаят кои са най-добрите лекари в София / netinfo

Точно в 18 часа на 10 април, вторник, обновеният уебсайт www.bestdoctors.bg ще публикува крайните резултати от анкетното проучване "Кои са най-добрите лекари в София?"

В 38 основни медицински специалности ще бъдат представени по азбучен ред 298 най-добри софийски лекари, отличени от своите колеги. В проучването за първи път се използва методология, различна от всички проучвания досега. В началото на тази година Дарик разпрати над 2000 анкетни карти до 25 болници в София. Те съдържаха един основен въпрос - кои са тримата най-добри медици в конкретната специалност, към които самият лекар би насочил свои близки, ако няма възможност сам да ги диагностицира или лекува.

На база получените 1370 попълнени анкетни карти Gallup International обработи резултатите, които ще бъдат представени официално утре на събитие в Националната галерия за чуждестранно изкуство. В специално издаден каталог, който ще бъде раздаден на събитието, а по-късно и безплатно вложен в национален всекидневник, се съдържа пълният списък на лекарите от "Лекарската лига".

От утре, 10 април, всички, които се интересуват, ще имат възможност да видят списъка с лекарите, тяхната конкретна специалност и болница, в която практикуват, в сайта www.bestdoctors.bg. Очаквайте ги точно в 18 часа.