Борисов намекна за президентска кандидатура
Борисов намекна за президентска кандидатура / Sofia Photo Agency, архив
Борисов намекна за президентска кандидатира
32430
Борисов намекна за президентска кандидатира
  • Борисов намекна за президентска кандидатира

Премиерът Бойко Борисов намекна, че може да се кандидатира за президент. Той припомни, че като кмет е гостувал на колегата си в Москва и тогава той му казал, че трябва да станe премиер. „След това го бих на мач на стадион "Лужники" и станах премиер. Догодина предстоят президентски избори, явно пак трябва да отида до Москва и да го бия на мач...", посочи Борисов пред журналисти в курорта "Камчия".

Премиерът Бойко Борисов и кметът на Москва Юрий Лужков прерязаха лентата новия детски оздравителен лагер „Радуга" в „Камчия". Той е етап от строителството на цялостния комплекс, който се изгражда върху 300 декара земя в курорта. Цялата инвестиция е на обща стойност около 120 млн. евро, като само за „Радуга" са похарчени около 40 млн. евро. Всички средства са осигурени от собственика - правителството на Москва.

В "Камчия" Юрий Лужков разговаря и със столичния кмет Йорданка Фандъкова. Двамата обсъдиха въпроси, свързани с изпълнението на споразумението за сътрудничество между двата града. Те са се договорили експерти от Столичния инспекторат да посетят Москва, за да обмени опит със московските си колеги в контрола по почистването на града.

Други новини от Варна