/ БГНЕС
Според него, предсрочни избори сега, ще бъде абдикация
Уважаваме правото на всеки един да протестира, ние също сме го правили, но никога не е било за сметка на другите граждани. Не може малцинството да определя какво да се случва за сметка на мнозинството.

Арестуваният за нападение Кърджилов отказал проба за дрога и алкохол

Това каза народният представител от ГЕРБ Александър Ненков на брифинг пред централата на партията. Ненков коментира събитията от днес, когато на Орлов мост възникна напрежение и имаше задържан заради скандал с възрастна дама.

БГНЕС

"Жената от Орлов мост не е член на ГЕРБ, нито пък е била", каза Ненков. "Категорично осъждаме това, което се случва. Затварянето на възлови кръстовища е за сметка на другите граждани", каза още Ненков.

Близкият до Иванчева Петър Кърджилов нападна пенсионерка на Орлов мост (СНИМКИ/ВИДЕО)

"Мирни протести е имало пред парламента, пред Министерския съвет, Президентството, а тук говорим за блокиране на двумилионен град, за магистрали.
Такова нещо не съм виждал никъде по света. Дори когато протестираш, трябва да има някаква граница на разум", коментира депутатът.

Важно е да си довършим успешно мандата, каза още депутатът от ГЕРБ и посочи, че са готови за диалог лице в лице с лицата на протеста, но не знаели с кого да се срещнат.

Според него, предсрочни избори сега, ще бъде абдикация.