Врачански полицаи с отличия от турнир по тенис на маса
Врачански полицаи с отличия от турнир по тенис на маса / netinfo

Състезателите по тенис на маса към СК „Спартак“ - Враца при Областната дирекция на МВР в града взеха участие в Републиканско първенство по тенис на маса за служители на МВР. Турнирът се проведе от 25  до 28 септември в Санаторно-оздравителен комплекс „Камчия“. Той бе организиран от Спортната асоциация на МВР и Областната дирекция на МВР във Варна.

Отборът на врачанския клуб, в състав Евгени Първанов, Александър Стоянов и Иван Иванов, се класира на престижното трето място в отборната надпревара, в която се състезаваха 17 отбора. Първото място в турнира спечели отборът на Главна Дирекция на ПБЗН , а на второ останаха състезателите на Академия – МВР.

В състезанието по двойки Евгени Първанов и Светослав Иванов спечелиха престижното второ място, а другата двойка - в състав Иван Иванов и Александър Стоянов - останаха пети. В оспорваното състезание участваха 32 двойки.

В индивидуалната надпревара Евгени Първанов завоюва VII-мо, а другите двама наши състезатели заеха IX-то и X-то място от общо 66 участници.

Призовете на победителите бяха връчени от секретаря на Спортна Асоциация – МВР Иван Младенов.