Среща ВМРО
Среща ВМРО / ВМРО Враца
Това стана ясно на провело се през почивните дни разширено заседание на Областния комитет на ВМРО обл. Враца. Събранието се състоя в клуба на ВМРО в гр. Криводол, в присъствието на ръководството на Областния комитет и председателите на общинските комитети от окръга. Отчетено беше, че ВМРО разполага с 59 местни организации в област Враца, които ще излъчат свои представители на редовния конгрес на ВМРО-БНД, който ще се проведе на 23 март 2019г. Насрочена беше дата – 16 март 2019г. за провеждане на Областна отчетно-изборна конференция на ВМРО за област Враца.

Утвърден беше Областен предизборен щаб за провеждане на Изборите за български представители в Европейския парламент, който ще се оглавява от народния представител и областен председател на ВМРО Красимир Богданов. Определени бяха критериите и сроковете за учредяване на Общински предизборни щабове в 10-те общини на Област Враца. Всички общински структури подкрепиха единодушно кандидатурата на Ангел Джамбазки за водач на листата за евровота.
По предложение на председателя на Общински комитет на ВМРО общ. Криводол д-р Тихомир Тодоров беше назначено служебно ръководство на местната организация в гр. Криводол в състав Атанаска Илиева, Божидар Богданов, Иван Върбин, с мандат до края на м. октомври 2019г.