складова
складова / Община Враца

Общински съвет-Враца гласува предложението на кмета на град Враца Калин Каменов за  асфалтирането на улица „Складова“ във Враца.

Ремонт на участъка не е правен от десетки години. Пътят се руши ежедневно и от преминаващите автомобили и камиони на търговци и купувачи. Парите за ремонта на улицата ще се осигурят от данъчна събираемост в общината.
 
„Три пъти съм ходил до кмета по молба на хората с искане участъкът да бъде асфалтиран. Имаме преизпълнение на програмата за продажби и на данъчните приходи-нещо, което не се е случвало от години. Новината за обновяващата се инфраструктура и инвестиции връщат хората тук и те започват все по-редовно да си плащат данъците“, коментира зам.-председателят на общинския съвет Владимир Христов. Пренасочването на повишените приходи от данъци за ремонт на „Складова“ бе прието от всички общински съветници.

Зам.-кметът Мария Попова благодари от името на кмета Калин Каменов, който не взе участие в сесията на местния парламент, за положителните нагласи и подкрепата, която изразиха съветниците към предложението за ремонт на улица „Складова“ .