Етър-24 подписа с нападател за три години
Етър-24 подписа с нападател за три години / Дарик нюз

Нападателят Симеон Баев вече е футболист на „Етър-24", съобщи прокуристът на клуба Стефан Атанасов. Футболистът подписа тригодишен договор с великотърновци, след като от БФС дадоха разрешение. Това означава, че 23-годишният състезател най- после е разтрогнал договора си с „Ботев" /Криводол/.

Баев акостира на „Ивайло" още в началото на подготовка, но от досегашния му тим отказаха да го пуснат без пари и дори го заплашиха с дисциплинарно уволнение.  Симеон Баев е роден в Елхово, но е юноша на „Литекс". В Западната „Б" група е обличал екипите на „Спартак" /Плавен/ и „Ботев" /Криводол/.

През есента вкара три гола, два от които в мрежата на „Етър- 24". Баев е четвъртото ново попълнение при „виолетовите" след Стамен Ангелов и Павел Алексиев от ФК „Равда" и завърналия се от „Светкавица" вратар Радослав Рашков. Междувременно старши треньорът Велин Кефалов съобщи, че всички футболисти на лагера в Сандански са здрави.

Той е много доволен от старанието на Коуаме Фидел, за когото ръководството на клуба вече се е договорило с бившия му отбор „Ком-Миньор" /Берковица/. За официалното му привличането обаче трябва да се оформят още документи. Утре етърци играят контрола с елитния „Пирин". Мачът е от 14.30 ч. на стадион „Христо Ботев" в Благоевград.