Боядисват козирката на стадион Ивайло
Боядисват козирката на стадион Ивайло / DarikNews.bg

Боядисват козирката на стадион "Ивайло" във виолетов цвят, съобщават от Община Велико Търново. Инициативата е във връзка с продължаващите ремонтни дейности на стадион "Ивайло" преди началото на футболното първенство и поетите ангажименти на кмета на Общината Даниел Панов.

Както Дарик вече съобщи, ударно продължава и работата по трибуните, а цялата фасада на стадиона се пребоядисва в бяло и виолетово. Почти е готова и оградата на сектора за феновете на гостуващите отбори.

2 500 пластмасови седалки са пристигнала до момента, очакват се още толкова. На централната трибуна вече е изписано с новите бели седалки: Етър и 1924. Предстои да бъде написано още веднъж името на отбора. Надписите са заградени с виолетови седалки, но крайните места на секторите отново са в бяло, така че се получава наистина много красива гледка.

Очаква се в работата да се включи още една бригада, която да размонтира поставените преди два години виолетови седалки и да ги нареди по- нагъсто. Така ще се увеличат местата под козирката и ще достигнат до 6000.