Н.Василев към конкурентите: Не подценявайте НДСВ
Н.Василев към конкурентите: Не подценявайте НДСВ / netinfo
“Съветвам конкуренцията във Варна да не подценява НДСВ на предстоящите догодина парламентарни избори”. Това заяви министърът на държавната администрация и административната реформа Николай Василев след днешното областно събрание на партията във Варна.

И на тези избори НДСВ ще проведе една интелигентна, нестандартна и толерантна кампания, посочи Василев като припомни, че “жълтите” са единствената партия с действащ втори месец предизборен щаб.

Според областното ръководство на движението, нараства броят на желаещите да станат членове на партията в морската столица. Над 120 са постъпилите за това заявления през трите летни месеца. Други 50 пък са изявили желание за членство през последните 3 седмици.

“При една по-активна кампания до изборите тук можем да имаме 1000 нови члена”, заяви още Николай Василев. Той припомни, че НДСВ се цели в предприемчиви хора, занимаващи се с малък и среден бизнес.

70 делегати от Варна ще изпрати областното ръководство на предстоящия на 18 октомври в Габрово четвърти редовен конгрес на НДСВ. В програмата му са включени приемане на промени в устава и името на партията, както и приемане на предизборен манифест.

“Засега няма друго предложение за име освен “Национално движение за стабилност и възход”, гласувано и на последния конгрес. Надявам се този път то да бъде по-бързо потвърдено и вписано в съда”, коментира още Василев.