/ netinfo
17 фотоса спечелиха симпатиите на потребителите на социалната мрежа в конкурса „Аз обичам Стара Загора“. Във фотографската инициатива участваха общо 36 снимки, изпратени от професионалисти и любители, а по инициатива на депутата от ГЕРБ Радостин Танев в Парламента бе открита изложба на фотосите. Експозицията ще бъде на разположение на посетителите на парламента тази седмица, предстои и да бъде показана и в Стара Загора.
 
„Стара Загора е изпепелявана до основи, възродила се, неспираща да се развива. Върху здравата основа на хилядолетната история градим хилядолетно бъдеще, а снимките, които показваме днес тук са само част от красотата, която вижда всеки един от нас“, подчерта Танев.
 
„Стана добра традиция, в кулоарите на Народното събрание, колегите народни представители да ни запознават с красотата на избирателните си райони. Със сигурност гражданите на Стара Загора има с какво да се гордеят“, добави председателят на НС Цвета Караянчева.
 
Освен десетките народни представители, старозагорските депутати Борис Кърчев и Маноил Манев, зам.-председателят на НС Емил Христов, гости на откриването на изложбата бяха и кметовете на 45 от старозагорските села, които са на посещение в парламента.