Общината в Казанлък разкрасява града за над 180 000 лева
Общината в Казанлък разкрасява града за над 180 000 лева / община Казанлък

Община Казанлък е обявила обществена поръчка за доставка на цветя,разсади и декоративна и храстова растителност за нуждите на пролетното и есенно зацветяване в централните представителни части на Казанлък, както и за някои от предстоящите за облагородяване зелени площи и междублокови пространства.

Стойността на обявената поръчка е за 155 500 лева без ДДС, или за общо за 186 600 лева, става ясно от публикувана на сайта на Общината информация. Сумите, които Община Казанлък ще плати за период от 24 месеца, от датата на сключване на договора със спечелилия или спечелилите обществената поръчка.

Заданието е обявено на 26 февруари и до края на март ще се приемат офертите на желаещите да продават живи цветя, храсти и декоративна растителност за казанлъшкото разкрасяване. Според условията на поръчката, може да се кандидатства за всяка от двете обособени позиции.

Подадените от участниците в обществена поръчка оферти ще се оценяват по обявени критерии. Самите оферти с бизнес -предложенията на участниците в обществената поръчка, ще бъдат отворени на 30 март в 9.30 ч. в Община Казанлък.