ФК Верея със загуба от Монтана, Кишишев подаде оставка
ФК Верея със загуба от Монтана, Кишишев подаде оставка / fcvereya.bg

Старши треньорът на Верея Радостин Кишишев подаде оставка след загубата на неговия тим от Монтана с 0:2.

"От утре напускам отбора, защото мисля че на този отбор му трябва по-опитен треньор в тези битки и мисля че на този етап аз няма да мога да помогна. Каквото и да предприеме клубът ще е за добро и мога да пожелая на момчетата следващия мач да си вкарат положенията, защото само така може да се побеждава.

Нормално, като не можем да вкараме положенията си отборът се срива психически и започва да се разконцентрира", обяви след поражението Радостин Кишишев.

Въпреки тежкия терен след проливния дъжд, който се изля над Ст. Загора двата отбора се опитаха да се пригодят към него и да играят футбол. Персонала на стадиона положи неимоверно много усилия да отводни терена и да стане годен за футбол и мачът да се изиграе.

Монтана успя да открие резултата в 32-рата мин след като Александър Киров беше изведен на стрелкова позиция в наказателното поле на Верея и прехвърли вратаря за 0:1. След почивката старозагорския тим упражни натиск, но завършващата фаза на създадените положения не беше на необходимото ниво.

Гостите от Монтана изчакаха своя шанс в 63-тата мин когато отбелязаха втория гол. Баладжийски направи пробив от ляво, стигна почти до аутлинията и центрира в нак. поле където непокрития Александър Киров от 10-ина метра вкара за 0:2.