Единният Пенсионерски Съюз - балансьор в НС
Единният Пенсионерски Съюз - балансьор в НС / netinfo
Единният Пенсионерски съюз вече е регистрирана партия, съобщи председателят и Иван Чапразов по време на 15-ия митинг на старозагорските пенсионери.

“Нашата цел е да станем балнсьор в Народното събрание. Искаме да участваме самостоятелно на изборите, с обща пенсионерска листа. Единният Пенсионерски съюз днес подписа протокол за общи действия с ОППБ на Сава Гарбузанов и със Социална солидарност на Велизар Енчев. На 1 декември в София ще се съберем всички представители на пенсионерските партии и организации, за да подпишем политическо партньорско споразумение “, обобщи за Дарик Чапразов.

Митингът на старите хора беше насочен срещу поскъпването на хляба. “В Стара Загора ядем най-скъпия хляб в България и ще настояваме да получим отговор как е образувана тази цена”, настояха пенсионерите.

Контактна група ще потърси среща с кмета проф.Светлин Танчев. “Искаме съдействие от общинската управа , за да направим проверка в трите хлебопроизводителни фирми и да разберем техните мотиви за високата цена. В понеделник ще връчим писмо до кмета, а в сряда ще поискаме среща с него”, каза Иван Чапразов.