Берое без Венци Христов срещу Локомотив (София)
Берое без Венци Христов срещу Локомотив (София) / netinfo

Без един от най-добрите си футболисти - Венци Христов ще излезе тази вечер Берое в поредния си мач от А група. От 20,00 часа старозагорският тим е домакин на борещия се за оцеляване Локомотив (София). Христов обаче е с контузия от мача с Пирин (Гоце Делчев), игран в средата на миналата седмица.

Под въпрос за срещата тази вечер са и Давид Каядо, Елио Мартинс и Пламен Крумов. „За тях ще преценяваме в последния момент", обясни пред клубния сайт помощник-треньорът Пламен Липенски.

За втори пореден двубой в групата на Берое попадна лекувалият сериозна контузия Емил Ангелов. „Изгледах доста мачове от трибуните и виждам, че отборът играе много добре. Концентрирани, всеки знае къде да тича по терена, което е много важно. Всеки футболист, който знае къде да застане на терена и спазва указанията на треньора, е истински професионалист. Представяме се много добре и се надявам и занапред да е така", заяви Ангелов преди днешния двубой.

Във временното класиране "Берое" се намира на 9-о място с 35 точки, а столичните железничари са на 13-о с 24.
В миналия кръг на News7 футболно първенство "Берое" и "Локомотив" записаха нулеви равенства съответно срещу "Пирин" (Гоце Делчев) и "Черно море".