Трима души са в болница
Три коли катастрофираха на пътя Шумен-Силистра. Сигналът за произшествието, близо до село Дренци, е приет в дежурната част на Областната дирекция на МВР в Шумен. Това съобщи говорителят ѝ Ася Йорданова. 

Трима души са откарани в болница. По първоначални данни, шофьор е навлязъл частично в лентата за насрещно движение и се ударил в задна лява част на специализиран автомобил „Ивеко“ за оказване на пътна помощ, който се завъртял наляво и също навлязъл в лентата за насрещно движение.

36-годишен мъж е с опасност за живота след катастрофа на пътя Дупница-Самоков

Водач, който се движел от Шумен към Силистра, се удря челно в специализирания автомобил. Шофьорът на друга кола и други двама мъже са откарани за преглед в болница, отбеляза Йорданова.  

Мотоциклетист пък катастрофира в района на улиците „Съединение“ и „Петлешев“ в Шумен, след като спирачките на мотора са отказали. Няма други пострадали при пътното произшествие, допълни Йорданова. 

"Създадена е организация за засилен контрол на пътното движение в Шумен", каза директорът на Областната дирекция на МВР в Шумен ст. комисар Георги Гендов. 
Станимир Савов, БТА