Наложило се пожарникари да помагат за ваденето на водача.
Наложило се пожарникари да помагат за ваденето на водача. / dariknews.bg
Лек автомобил се е блъснал в дърво на булевард "Симеон Велики" малко след жп моста.

ТИР излетя от пътя заради хлъзгав участък край Благоевград (СНИМКИ)
По първоначална информация в инцидента са участвали два автомобила. Единият се е движел от Тракийския квартал към пазара, а другата кола е идвала от бул. "Плиска". 

Екипи са вадили шофьора.
dariknews.bg


В 18:13 часа в дежурната част на ОДМВР- Шумен е приет сигнал за катастрофа на бул.“Симеон Велики“ в града. Към мястото на инцидента веднага са насочени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ. Изяснено било, че водач на лек автомобил Опел „Омега“ с шуменска регистрация се движил от бул.“Плиска“ към бул.“Симеон Велики“.

При включване към булеварда не пропуснал движещия се по път с предимство водач на лек Фолксваген „Голф“ с шуменска регистрация и се ударили.

Наложило се пожарникари да помагат за ваденето на водача.
dariknews.bg


След удара опелът се завъртял на пътното платно и се ударил в дърво. Наложило се спасители от шуменската пожарна да режат вратата, за да извадят 54-годишния водач на автомобила. Откаран е за преглед в шуменската болница. Бил е контактен, в момента преминава медицински изследвания.

Екипи са вадили шофьора.
dariknews.bg


Водачът на голфа , 19-годишен , е невредим, пробата му за алкохол е отрицателна. Двамата водачи са правоспособни.

54-годишният мъж от Нови пазар, който е бил в другия автомобил, е със счупен таз и множество счупвания по долните крайници. Настанен е за лечение в шуменската болница.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.