Зов за помощ!
Зов за помощ!
Венцислава Маринова Цанкова е от град Русе на 43 години. На вид, като всяка друга жена... а всъщност, тя страда от карцином на матката пост lhr recidiva, запушване на бъбречен канал, засегнат пикочен мехур, притиска бъбреците, засяга седалищната област.

На 31 януари 2018 г тя претърпява първата си операция в град Русе - отстраняване на матката. След операцията е подложена на лъчетерапия два курса по 24 дни с прекъсване от 1 месец. Направени са и няколко биопсии също в Русе.

Тази година януари е подложена и на 4 дни хемодиализа в град Шумен. На 8-ми април и е първото посещение в Анадолу Медикъл Център-Турция. От там й дават надежда, че ще живее, но й предстои голяма тройна операция- гинекологична, на дебелото черво и бъбреците. Сумата, необходима за операцията е на стойност 38 000 Евро. Включва операцията, медикаменти, престой и придружител.

Венцислава е набавила половината от стойността за операцията - 20 000 евро има събрани. Има издаден ТЕЛК от 91% за една година. Пенсията й е 220 лева, пари, които не могат да покрият личните й нужди, а какво остава за подобно лечение в чужбина. За Това Ви молим, добри хора и за пореден път се обръщаме с огромната молба към Вас, нека Заедно дарим Живот на Венцислава!

Тя не мечтае за материално, но в случая мечтата й е свързана с това - да заплати лечението, което й предстои, с Ваша помощ! Нека й подарим един живот без болка, без агония, а с много безгрижни и щастливи дни!

Дарителска сметка: банка ДСК, клон Русе IBAN:BG28STSA93000026043795 BIC: STSABGSF Титуляр: Венцислава Маринова Цанкова https://helpkarma.com/campaign/jivot-za-ventsi-454