Народните представители от ГЕРБ предоставиха телевизор на пенсионерския клуб в Червена вода
Народните представители от ГЕРБ предоставиха телевизор на пенсионерския клуб в Червена вода
Народните представители от ГЕРБ в 19-и МИР - Русе Пламен Нунев и Светлана Ангелова предоставиха телевизор на пенсионерския клуб в Червена вода. Това стана по време на днешната среща по покана на хората от третата възраст от населеното място.
 
Пламен Нунев пое ангажимент да съдейства за ремонта на близо 160-годишната църква в Червена вода

„Вече са създадени добри условия за работа, тоест да имате място да се събирате, за да се веселите по различни поводи, да пеете, да плетете, да шиете... Важното е да събирате, да обсъждате проблеми и при нужда да търсите кмета и неговия екип, а ако се налага - да се стигне и до нас, за да помагаме“, каза г-н Нунев в приветствието, като увери, че с колегите си ще продължат занапред да подкрепят пенсионерските клубове.
 
„Радвам се, че в този прекрасен пролетен ден направихме и вас щастливи. Ние периодично посещаваме всички пенсионерски клубове в цялата област и откликваме на потребностите им. Това е единственото място в малките села, заедно с читалището, където кипи живот - отбелязвате различни годишнини, чествате празници, осъществявате социални контакти“, посочи г-жа Ангелова.

Народните представители от ГЕРБ с ангажимент за подкрепа на спорта за хората с увреждания в Русе

Тя изтъкна грижите на правителството за пенсионерите, като посочи предстоящите Великденски добавки към пенсиите, очакваното увеличение от началото на месец юли тази година и през 2020-а. С подобни жестове, които улесняват съжителството в това голямо семейство депутатите се стараят да направят живота на хората от третата възраст по-добър.