ЕГГЕД удължава фотоконкурса „Моето коледно пътуване”
ЕГГЕД удължава фотоконкурса „Моето коледно пътуване” / netinfo

 

Поради засиления интерес от страна на русенци към празничната инициатива „Моето коледно пътуване”, от ЕГГЕД Русе решиха да приемат снимки до края на месеца. Проектът е част от социалната концепция на дружеството. Идеята на мобилната фотоизложба е да провокира хората от различни възрастови групи да открият красивите моменти на този празник и да ги визуализират. За любителите фотографи няма ограничение в тематиката на снимките, стига те да носят празнично настроение.

В първата седмица на февруари ще станат ясни и фаворитите, които ще се състезават за наградите и ще станат част от мобилната фотоизложба.

Русенци също ще влязат в ролята на жури, като гласуват за най-добрите снимки на сайта на компанията www.egged-ruse.com. Резултатите ще са два: изложбата в тролеите ще разнообрази ежедневното ни пътуване, а най-талантливите творци ще получат парични награди в размер на 300, 200, 100 лева. До 31 януари всички, които искат да участват, могат да изпращат снимки на имейл адрес assistant@egged-ruse.com, на пощенския адрес на ЕГГЕД Русе – ул. „Трети март” 74, или като директно ги дадат на кондукторите.