/ Академия за родители
За пръв път в Русе Академия за родители ще срещне бъдещи и настоящи родители със специалисти. Най-голямото безплатно събитие за бъдещи и настоящи майки и татковци Академия за родители за пръв път ще гостува в Русе. Очакваме всички любознателни семейства в Гранд хотел Рига на 23 ноември(събота) от 10 до 16:00 часа.

Форумът събира на едно място 8 лектора с вдъхновяващи и полезни теми, повече от 20 организации и 10 специалисти за безплатни консултации. Най-добрите експерти от страната ще съветват родителите по въпроси, свързани с бременност и раждане, детско здраве и възпитание

По време на цялата лекционна част ще се дискутират важни въпроси, свързани с подготовка за раждане и грижи за бебето, здраве и възпитание. Диди Върбанова от Училище "Родители" - Русе ще разкаже коя е най-добрата подготовка за раждане. Д-р Янко Янков-ръководител на тъканна банка за съхранение на стволови клетки "Селена целс" ще говори по темата как да се погрижим за семейството си с помощта на стволови клетки. Доц. д-р Рада Маркова ще даде ценни съвети за справяне с болката и температурата при децата в домашни условия, а Деси Бетова ще разкрие отговорите на най-често задаваните въпроси за това, какво да очакваме през първите седмици с бебето у дома. Бъдещи и настоящи родители ще могат да се включат в обсъждането на въпроси за дисциплината, която окрилява и дисциплината, която работи. Партньорите ни от NN ще представят интересната тема"Финансово планиране за успешно семейство". След всяка лекция е предвидено време за въпроси и кратка дискусия.

В специализираните кътове на нашите приятели и партньори от NN България, НАПК, Училище по първа помощ, Асоциация Родители, Селена Целс, Трениране на успешни родители, Афродита МЦ -Стволови клетки и Ин витро, Училище "Родители" - Русе и други, по време на цялото събитие всеки желаещ ще може да получи безплатна консултация.

Каузата на Академия за родители е да предоставя актуална, обективна и експертна информация за здравето, възпитанието и образованието на децата.

35+събития вече са факт.

20 000+семейства посещават събитията на организацията в София, Варна, Бургас, Пловдив, Ямбол, Стара Загора, Плевен, Русе и Благоевград.

200+водещи организации от бизнеса и неправителствения сектор си партнират с Академия за родители.

100 000+бъдещи и настоящи родители гледат лекциите на организацията онлайн и стават част от една общност от ангажирани родители, които не спират да се учат и да стават все по-добри в тази си житейска роля.

От тази есен Академия за родители е участник в Акселератора на конкурса за социални предприемачи ПРОМЯНАТА, организиран от Нова Броудкастинг Груп и Reach for Change България. Събитието е безплатно, но със задължителна регистрация. Всеки може да запази място на сайта на Академия за родители.

Още интересни новини за предстоящия форум можете да научите от facebook страницата на събитието.