Rick Pier O’Neil и Balthazar идват за грандиозно хаус парти в Пловдив
Rick Pier O’Neil и Balthazar идват за грандиозно хаус парти в Пловдив / netinfo
Световно известният френски диджей и продуцент Rick Pier O’Neil ще бъде звездата на грандиозното хаус парти, което ще се проведе тази вечер в Пловдив. Шоуто под надслов Freedom Open Air започва точно в 22,00 часа на Гребната база.

Изпълненията на Rick Pier O’Neil ще бъдат подгряти от български диджеи Balthazar, JackRock и Wonder. Хаус партито ще бъде с безплатен вход и се организира с подкрепата на народния представител и градски лидер на БСП Захари Георгиев, който ще се качи на сцената, за да се включи в сета на диджеите, като сам ще миксира.

Очаква се няколко хиляди души от Пловдив и страната да присъстват на купона. ”Радвам се, че получих покана за участие в хаус партито, организирано от пловдивските социалисти”, заяви пред Дарик диджей Balthazar. Той уточни, че в шоуто ще бъдат използвани най-модерните аудио и видео ефекти.

Френският диджей и продуцент Рик Пиер О'Нийл (RPO) през последните две години придоби огромна популярност у нас. Веднага след основаването на първия си лейбъл, RPO успява да превземе топ 5 на щатския билборд и започва да ремиксира имена като Дона Съмър, Лени Кравиц и др. По-късно успява да привлече върху себе си и погледа на диджеи като Карл Кокс, Дани Тенаглия и Питър Раухофър. О'Нийл издава и супер успешния сигъл “Give Me Fierce” през 2001-ва година, който затвърдява още повече позициите му на световната сцена. Френският диджей се подвизава и под псевдонимите Inflator, Elek Drums, Tools 7, DJ O'Niel, но си остава най-известен с псевдонима PRO.