/ Thinkstock/Getty Images
Починала малко след като открила безжизнената си майка в дома им
44-годишната актриса Дафина Кацарска е една от двете жени, намерени мъртви в апартамента им в ЖР „Тракия“, научи Дарик. Най-вероятно смъртта й е вследствие на епилептичен пристъп, настъпил при намирането на починалата й майка. По-възрастната жена е издъхнала от сърдечен удар.
 
Както Дарик съобщи, телата на майка и дъщеря бяха открити в апартамент в ЖР „Тракия“ в Пловдив. Сигналът е бил подаден на 20 януари на тел. 112 около 18.30 часа от мъж, роднина на починалите жени, който открил безжизнените тела на двете жени, уточниха от полицията.  

Откриха мъртви майка и дъщеря в апартамента им
 
Извършен е оглед от съдебен лекар, не са установени следи от насилие. И майката, и дъщерята са били с влошено здравословно състояние. Няма данни и за самоубийство.
 
Телата са откарани за аутопсия в Съдебна медицина. По случая е образувано досъдебно производство. Уведомена и Районна прокуратура.
 
Дафина Кацарска е завършила НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“. Тя е позната сред пловдивските театрални среди. Била е част прословутата школа в Драматичния театър „Гълъбарника“, ръководена от покойния режисьор Христо Церовски. Участвала е и в представления, играни на сцената на Пловдивския драматичен театър „Н. О. Масалитинов“. Била е актриса и в Пазарджишкия театър, както и част от столични продукции. За кратко е работила и в чужбина. Номинирана е за наградата „Аскеер“.