Качеството и безопасността на храните обсъждат в Пловдив
Качеството и безопасността на храните обсъждат в Пловдив / netinfo

Качеството и безопасността на храните ще обсъждат експерти от различни институции на започващата днес в Пловдив конференция. Сред разискваните теми ще бъдат “Етикетиране на храните и микробиологична безопасност”, “Генетично модифицираните храни – възможност или заплаха”, “Контрол върху безопасността на храните” и “Ролята на потребителите за безопасността на храните“. 

Експертът от Българска Национална Асоциация на потребителите Асен Ненов  ще запознае участниците в конференцията с правните  възможности за потребителя в случай на увреждане при употреба на хранителни продукти.

Конференцията е част от проект на  Търговско-Промишлена Камара – Пловдив, финансиран от Европейската Комисия.