Йордан Йовчев идва за закриването на велосезона
Йордан Йовчев идва за закриването на велосезона / снимка: dariknews.bg/ архив
Йордан Йовчев идва за закриването на велосезона
75600
Йордан Йовчев идва за закриването на велосезона
  • Йордан Йовчев идва за закриването на велосезона

Заместник-министърът на спорта в служебното правителство и един от най-известните български спортисти Йордан Йовчев ще бъде специален гост на закриването на велосезона в събота, съобщи в предаването Дарик кафе кметът на район „Тракия” Костадин Димитров.

Йордан Йовчев ще се състезава наравно с другите участници в големия спортен празник, а по-късно ще раздава награди на победителите. В празника ще се включат и тазгодишните призьори на Наградите на Пловдив Валери Димитров и Мирела Чилингирова, ресорният зам.-кмет Петър Зехтински и общинските съветници от Постоянната комисия по спорт младежки дейности, допълни кметът на район „Тракия”.

Той бе категоричен, че 4-тият поред празник за закриването на велосезона ще бъде атрактивен и с интересни награди за участниците. Надяваме се да дойдат много хора, добре дошли са както майки с малки деца, така и възрастни хора, стига да обичат да карат колело. Трасето е обезопасено от полицията, тръгва се от кметството в Тракия по бул. „Съединение” до парк Лаута. Предвидили сме различни състезания с награди след велошестивието – детски празник в парк „Лаута”, състезание за най-бърза смяна на спукана гума, както и състезание за журналисти, уточни Костадин Димитров.

Идеята ми е спортните празници за откриването и закриването на велосезона в Пловдив да станат национални. Вече имам запитвания от желаещи не само от Пловдив и близките селища, а дори от София и по-далечни градове, допълни кметът на район „Тракия”.

Йордан Йовчев идва за закриването на велосезона
netinfo

ДАВАЙ!

ВЗЕМИ СИ КОЛЕЛОТО!

Подкрепи идеята на пловдивския екип на ДАРИК и спортно шоу ГОНГ!

Основни партньори на кампанията “Вземи си колелото” са Община Пловдив и www.maxeurope.eu.