/ iStock/Getty Images
Трима от тях са пострадали
Четирима мъже паднаха от покрив в чепеларското село Орехово, трима от тях са пострадали. По първоначална информация, двамата са със сериозни травми, научи Дарик.

Мъж почина при трудова злополука в Ивайловград

Информацията бе потвърдена от началника на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов. Инцидентът става днес следобед, след като четиримата работници извършвали ремонт на двуетажна къща, собственост на чужд гражданин.

Всичките те били от едната страна и ковали челна дъска, когато се случва инцидента. Единият се е отървал без травми, но другите трима са пострадали, като за единия има съмнение за счупен таз.

Работник е с опасност за живота след трудова злополука

„На този етап не мога да кажа, какво им е състоянието, тъй като се преглеждат“, коментира директорът на Спешна помощ Смолян д-р Велин Денев. Полицията в момента е на местопроизшествието.

„В момента им се оказва медицинска помощ, на място има екипи на Областна дирекция на Полицията, извършва се оглед. Образувано е досъдебно производство“, коментира старши комисар Димов.

Трудова злополука отне живота на 44-годишен мъж

Пострадалите са били наети на частни начела за ремонта, като повечето от тях са жители на Чепеларе, като са на възраст между 50 и 60 години.