Буздрев е кандидатът на НДСВ за кмет на Пловдив
Буздрев е кандидатът на НДСВ за кмет на Пловдив / netinfo

Александър Буздрев - началник на Регионалния инспекторат по образование в Пловдив - е кандидатът на НДСВ за кмет на общината, издигнат днес с политическо решение на партията. Това съобщи за Дарик радио преди минути председателят на Предизборния щаб на НДСВ и зам.-областен управител Меглена Русинова.

Неговото официално представяне ще бъде утре от 12:30 часа в къщата-музей на Златю Бояджиев в Пловдив. На представянето ще присъства и председателят на Централния предизборен щаб на партията Милен Велчев и депутати от региона. Има политическо решение и за двама от кандидатите за районни кметове в Пловдив. Това са кандидатите за кметове на район "Централен" - зам.-областния управител Николай Хаджиев и на район "Тракия" - досегашния координатор на НДСВ в Пловдив Валентин Божинов.

Това, което предстои е една конкурентна борба за кметското място на Пловдив. Така началникът на Регионалният инспекторат по образование в Пловдив Александър Буздрев коментира за Дарик радио новината за политическото решение НДСВ да издигне кандидатурата му за кмет.

Искрено се надявам на интелигентна и позитивна кампания от страна на всички кандидати за кметове. Нека Пловдив избере най-подходящият за града и общината, призова той.