СОУ Иван Вазов ще има свой електронен вестник и нова зала за хранене
СОУ Иван Вазов ще има свой електронен вестник и нова зала за хранене / sxc.hu
СОУ "Иван Вазов" ще има свой електронен вестник и нова зала за хранене
34027
СОУ "Иван Вазов" ще има свой електронен вестник и нова зала за хранене
  • СОУ "Иван Вазов" ще има свой електронен вестник и нова зала за хранене

СОУ «Иван Вазов» Плевен ще започне издаването на свой електронен вестник през месец декември, а през февруари 2011г. се очаква в училището да започне да функционира и зала за хранене, която да се ползва от учениците. Това съобщи за Дарик директорът на учебното заведение Димитър Митев. По думите му, електронното издание ще е месечно и ще включва теми и събития, които са важни и интересни за учениците и касаят тяхното развитие.

Димитър Митев обясни още, че за да се популяризира дейността на СОУ «Иван Вазов» и изобщо на институцията училище, е сформиран специален пи ар екип от учители. Те не само ще се грижат за връзките на училището с обществеността и различните институции, но и ще представят постиженията на възпитаниците на школото. Обновена ще бъде и интернет страницата на училището, похвали се директорът. По този начин не само учениците, но и родителите ще са запознати с училищния живот, допълни той.

От училището планират догодина да започне да функционира и изцяло нова зала за хранене на учениците, която ще замести някогашния училищен стол. В момента тече ремонт на помещението, предстои Общината да проведе конкурс за отдаване под наем на фирма-изпълнител. Тя ще трябва да оборудва залата и кухнята, където ще се приготвя храната за децата, обясни още Димитър Митев. Подробности чуйте в прикачения файл...