Преглед на печата
Преглед на печата / archive.dariknews

В броя на вестник "Посредник" от петък можем да прочетем:

Лесно ли, в колко часа и с колко гласа мина общинският
бюджет на Плевен за 2014 година

С колко лева повишиха своите и с колко процента кметските заплати
плевенските старейшини

Къде, как и по каква причина 50-годишен общ работник загина при
трудова злополука

За "Тибор" като пазар, общинска фирма, сграда и "найлони" или
игра на пинг-понг по тема от сесията

Кой реши да апелира в рими да се обединим, за да преборим
демографската криза

Националите по кой вид спорт ще могат да тренират спокойно в
ремонтирана плевенска зала

В новия брой на вестник „BG Север" пише:

„Опасни частни сгради в Плевен, собствениците и институциите нехаят", е водещото заглавие на най-новия брой на седмичника „BG Север". Клошари и наркомани предизвикват пожари, а властта само ги констатира, допълва тревожната ситуация изданието.
За нагли измамници, които са откраднали фирма с 25 млн. лв. активи, можете да прочетете на 3 стр.

Стр. 4 дава думата на автомобилните инструктори, според които затягането на контрола на шофьорските курсове е за добро. На същата страница можете да прочетете за конференцията на общинската организация на БСП в Плевен, заклеймила „предателите" от АБВ. На същия форум Румен Петков е заявил, че неизпълнените ангажименти разочароват хората.

Стр. 5-та анонсира предстоящото международно изложение „Пчеларство - Плевен 2014". На него организаторите очакват да участват 130 фирми.
„Пациенти масово не се явяват на профилактичните прегледи", информира изданието на стр. 6. От материала става ясно, че най-редовни при джипитата са бебетата до една годинка.
Много информация от сферата на културата и спорта можете да прочетете съответно на стр. 7 и 15.

„Плевен има възможност да прави прекрасни оперни спектакли", заявява в специално интервю пред изданието известният тенор Любомир Дяковски.
„Дългите мразовити зими с дебел сняг безвъзвратно ли остават в миналото?" е въпросът, на който отговаря четивото на стр. 9.
На последната „шарена" стр. 16 можете за прочетете как три поколения пяха, танцуваха и се обичаха с песните на „Сигнал", както и за плевенчанка, която майстори бижута от... ципове.

В броя ще намерите още т.в. справочник, много интересни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.