Поредна национална кампания на Дипломат Корпорейшън
Поредна национална кампания на Дипломат Корпорейшън / archiv.DarikNews

Качеството на живот с грижа към природата е една кампания на „Дипломат Корпорейшън" с корпоративно-социална насоченост, която подкрепя идеята за Чиста Природа, Качество на Живот, Енергоспестяване и Качествена Храна.

Символ на кампанията и израз на отношението нa компанията към природата е сърце, преплетено с чист зелен лист.

По време на кампанията, всички модели енергоспестяващи бойлери Diplomat ще се предлагат с подарък душ-гел, произведен 95% от изяло природни материали. По този начин клиентите на „Дипломат корпорейшън" ще спестяват ежедневно от консумацията си на електроенергия и ще използват натурални продукти.
Това дава допълнителна добавена стойност към всеки един продукт с марката Diplomat.

В кампанията, освен енергоспестяващите бойлери Diplomat, са включени и малките готварски печки Diplomat, малките кухненски уреди Diplomat Bravissimo, както останалите уреди Diplomat, предназначени за кухнята на съвременната българска домакиня.

Поредна национална кампания на "Дипломат Корпорейшън"
netinfo

Помощниците в кухнята ще се предлагат също с подаръци. Единият от тях е Еко-чанта Diplomat, за многократна употреба, изработена от естествени, разградими материали и вторият - книжка с 54 вкусни и лесни рецепти, специално продбрани от „Coocing Academy Diplomat".

Търсете и изберете продуктите Diplomat, със символа на кампанията в магазините, където мислят за Вас!

Изберете Качество на Живот с Грижа към Природата!