Пияни роми пребиха влюбена двойка край Плевен
Пияни роми пребиха влюбена двойка край Плевен / dariknews

Пияни роми пребиха влюбена двойка край Плевен
netinfo

За какво се оказахме пророци и как бурята във вторник форсмажорно
създаде и реши проблеми

Кой пострада невинен от трима роми, заради натрупана в
семейни спорове агресия

Според личната преценка на общинския председател на БСП в
Плевен ходът на Станишев е правилен

Как комисията по култура реши бързо въпроса за договора с
филхармонията, но зацикли на друг

С какви концерти ще изненада третото издание на
Фестивала на маримбата от 2 до 7 юли

Колко ентусиасти се включиха в 200-та километровия бревет от Плевен през Никопол и Кнежа

Пияни роми пребиха влюбена двойка край Плевен
netinfo

Правят трети мост над Дунав - Единият от четирите обсъждани варианта е съоръжението да бъде изградено при Никопол

Данните от предпроектното проучване за изграждането на нов мост на река Дунав бяха огласени на среща преди ден в румънския град Турну Мъгуреле. В обсъждането участваха и областният управител на Плевен Илиян Йончев и неговият заместник Мирослав Михайлов.

Пияни роми пребиха влюбена двойка край Плевен
Нападателите били трима криминално проявени, нанесли жесток побой на момчето и блудствали с приятелката му

Трима роми от плевенската махала „Бала баир", нападнали влюбена двойка край Плевен, пребили жестоко момчето и блудствали с момичето, отиват на съд. И тримата нападатели са криминално проявени, агресивни и са безработни. При нападението са били пияни и са действали с изключителна жестокост. За случая съобщиха в Окръжната прокуратура.

За трети път
Плевен ще е домакин на международен фестивал по маримба и ударни инструменти

От днес
Медицинският университет ще е домакин на семинар по роботизирана хирургия

Пияни роми пребиха влюбена двойка край Плевен
netinfo

За драматичната история на момче и момиче, набити и ограбени от трима пияни мъже и за ареста на нападателите, ще прочетете на стр. 1 в новия брой на регионалния вестник „Зетра".

Пороен дъжд, придружен с гръмотевици и силен вятър връхлетя Ловеч във вторник малко след 18,00 часа, наводнен бе тунел на пътно платно в центъра на града.  Плевенска област след бурята са получени 37 сигнала за възникнали произшествия, пише още „Зетра".

С подпалване на старата си къща, която е единственият му дом, болен мъж от червенобрежкото село Реселец потърси помощ заради спукана херния.

„Розмари Рюди" е името, което вече носи интензивният сектор към Пневмологично отделение в Белодробната болница в Троян, а поводът е кончината на дългогодишната дарителка на лечебното заведение.

Община Плевен отчете извършените дейности по капиталовата си програма през първото шестмесечие.    Дарителски акции се организират в Ловеч и в Троян за пострадалите при наводненията във Варна и в Добрич.

Областният управител на Плевен Илиян Йончев отчете свършеното през първата година от назначаването му на поста.

Три нови микробуса са купени от община Луковит за нуждите на Домашния социален патронаж в града. Отпускат допълнително финансиране на читалища в Ловешко

Пияни роми пребиха влюбена двойка край Плевен
netinfo

„Дискриминират деца със СОП, гонят ги от абитуриентския бал", е водещото заглавие на седмичника „BG Север". Шефката на червенобрежката гимназия заплашва майката да спре да шуми по този въпрос, допълва изданието.

„Сключват арендни договори с фалшиви пълномощни" и „Плевенски полицаи заловили във Варна „бушона" в кражбата на „Агро-Бел 2001", са други интригуващи заглавия от страницата за конфликти.

Стр. 4 е посветена на криволичещия път в търсене на нова формула за такса смет. Там ще прочетете и как претупват курс по езиково обучение за преподаватели.

„Рецесията в Европа беше шансът ни да разширим пазарния си дял", заявява на страницата за бизнес управителят на „Виптех ЕООД Светлозар Иванов. Предприятието празнува наскоро 100 г. от създаването си.

„Изписването на помощни средства се бави по 2 месеца, някои инвалиди не го дочакват", споделя на социалната страница шефката на неврологичната ЛЛК към УМБАЛ - Плевен, д-р Мая Дановска.
„Причините за агресията сред децата е ненаказаумостта, която се шири сред нас", заявява в голямото интервю на вестника психологът Илиан Илиев.

За мистиката и легендите, които привличат туристите в Източните Родопи, ще разберете от тематичната страница на „BG Север".
„Четвъртото място е постижение за нас, попречи ни късата резервна скамейка", заявява на спортната страница треньорът на „Спартак" Бойко Цветков.

От веселата страница ще научите как в Тотлебен въртят сериозен бизнес с испански мухи и за тазгодишната благотворителна кампания на сдружение „Изида".

В броя ще намерите още т.в. справочник, много интересни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.