Новата Коледна елха в Плевен грейна на пл.Възраждане
Новата Коледна елха в Плевен грейна на пл.Възраждане / dariknews.archive

Десетки деца и родители се стекоха пред новата шестметрова испанска ела на площад „Възраждане" за церемонията по запалването на многобройните светлини на новата Коледна елха в центъра на Плевен.
Специална програма беше поднесена непосредствено преди запалването на стотиците светлини на Коледната елха, което бе съпроводено с красива заря.

Новата Коледна елха в Плевен грейна на пл"Възраждане"
netinfo

„Мили деца! Вие сте нашият най-голям стимул да градим Плевен, за да бъда той по-нов, по-красив и за да има вид на европейски град. За вас изградихме нови детски и спортни площадки, нови детски градини, модернизирахме училищата, за да растете щастливи и спокойни", каза кметът на Плевен проф. д-р Димитър Стойков.

Новата Коледна елха в Плевен грейна на пл"Възраждане"
netinfo

„Нека светлините на тази прекразна Коледна елха озарят душите и сърцата ви. Нека ни направят по-добро около най-светлите християнски празници като Рождество Христово".

Новата Коледна елха в Плевен грейна на пл"Възраждане"
netinfo

Кметът проф. Стойков използва случая да покани всички граждани на Плевен на 31 декември, заедно да изпратят Старата и да посрещнат Новата 2015 година на площад „Възраждане" с празничната програма, организирана от Община Плевен в Новогодишната нощ.

Тържеството завърши с народни хора, изпълнени от Общинския духов оркестър, с диригент Пламен Марков. Десетки се включиха в хората, а на най-малките гости на събитието бяха раздадени лакомства.