Може ли го и по колко българският мъж...
Може ли го и по колко българският мъж... / sxc.hu

Става ли българският мъж, отговор на този въпрос ще търси сайтът www.pitat.me в градовете Плевен и Ловеч. Допитването е част от Национална кампания за проучване сексуалността на българският мъж. Плевенчанки и плевенчани ще могат да споделят мненията си относно сексуалната мощ на българина от 16:00 до 20:00 часа на 16 юли около Централ МОЛ.

На 17 юли от 11:00 до 15:00 часа екипът ще продължи своите проучвания сред ловчалийки около Общината в града на люляците. До момента има попълнени над 10 000 анонимни анкети, като над 6000 от тях са подадени на допитванията в София и Пловдив, Благоевград, Сандански и Враца, а над 4000 анкети са попълнени на интернет страницата www.pitat.me.

Резултатите от събитието в София сочат, че българският мъж е „Всеотдаен любовник, но емоционално пестелив". Голяма част от жените се изказаха отрицателно главно за битовото отношение на мъжете и ги квалифицираха като арогантни, самовлюбени и егоцентрични. Над 90% от нежната половина, във всички възрастови групи, са отговорили, че българският мъж е добър любовник.

От резултатите в Пловдив се оказва, че пловдивчанките са много по-палави от софиянки. Представителките на нежния пол са ненаситни в сексуалните си контакти и обичат да се разнообразяват в любовния си живот. Над 80% от дамите признават, че поддържат сексуални контакти с повече от двама партньори и правят любов над три пъти на един сеанс. Оказва се, че световното първенство по футбол ни най-малко не пречи на сексуалните удоволствия. За момента пловдивчаните се самоопределят като полови атлети.

От временните резултати се оказва, че в град Сандански, който някои наричат „столицата на секс туризма", жените не коментират сексуалния си живот. Едва 30% от попълнените анкети са от представителките на нежния пол, като под един процент от тях са жени на възраст над 40 години. „Не мога да коментирам", „Нямам време" и „Нямам мнение" бяха най-често даваните отговори.

От проведеното проучване в Благоевград стана ясно, че представителките на женското съсловие също отказват да разговарят на теми, свързани с интимния им живот. За разлика от своите съседки обаче се оказа, че те са тигрици в леглото. На въпроса „Колко пъти правите секс на един сеанс с партньора ви?" над 80% от отговорите бяха „два и повече".

Целта на проучването е да се добие подробна информация относно сексуалната способност на българския мъж. Освен за „силната половина" от гражданите, има въпросници и за нежния пол. „Може ли и по колко може българският мъж?", „Добър любовник ли е българският мъж", „Удовлетворява ли партньорката си", „Обичайно с колко партньори поддържа сексуални отношения?", „Колко често се е случвало да има засечки в половия акт?" - това са само част от провокативните въпроси, които ще бъдат зададени.

Националното проучване „Става ли българският мъж?" ще се проведе в редица големи български градове, но ще може да се гласува и онлайн на сайта www.pitat.me. Подобен тип допитване сред населението се провежда за първи път в България. У нас темата за мъжката потентност е табу. Анкетата ще предостави ценна и обективна информация за реалните възможности на българския мъж. Проучвания от подобен тип са изключително популярни в чужбина и са от сериозно значение за общественото дискутиране и разрешаването на тези мъжки проблеми.