Кино Арена отвори 4 киносалона в Панорама Мол-Плевен
Кино Арена отвори 4 киносалона в Панорама Мол-Плевен / dariknews

На 12 април, отвори врати най-новият комплекс на водещата киноверига Арена в обновения Панорама Мол в Плевен. Кинокомплексът Арена Панорама Мол Плевен разполага с четири зали с 550 места.

Кино Арена отвори 4 киносалона в Панорама МолПлевен
netinfo

Най-новото улеснение, което кино Арена предлага на зрителите е новият терминал, от където вече могат да си купуват билети, без да се редят на опашка, както и да си получат билета от терминала, ако са го купили през интернет.

Кино Арена отвори 4 киносалона в Панорама МолПлевен
netinfo

С откриването на новото кино Арена плевенчани вече могат да гледат повече филми на световна премиера. Прожекциите започнаха от 11:00часа, a pървите щастливци бяха четири дечица, влезли на прожекцията на забавната анимация Рио 2.

Кино Арена Панорама Мол Плевен интегрира последните технологични кино-иновации с модерен дизайн и комфорт. Гледането на филми задоволява изискванията и на най-претенциозните зрители. ВИП залата, която има 40 места е оборудвана с кожени кресла с механизъм за релаксиране на краката.

Кино Арена отвори 4 киносалона в Панорама МолПлевен
netinfo

Просторните фоайета в киното предлагат комфортна обстановка за похапване на пуканки преди началото на всяка прожекция.

Звукът е уникален, салоните са оборудвани с най-модерните високоговорители от професионалната серия на световния лидер JBL, представени на последното световно киноизложение в Лас Вегас.

Кино Арена Панорама Мол е вторият кинокомплекс на веригата в Плевен