50 нови членове прие местната структура на ГЕРБ в Ясен
50 нови членове прие местната структура на ГЕРБ в Ясен / gerb.pleven

Народният представител от ГЕРБ Владислав Николов поздрави новоприетите 50 нови членове в местната структура на партията в Ясен. Това стана на тържеството по повод Осми март на структурата. Той бе придружен от общинските съветници Даниела Гонкова и Владислав Монов, както и от члена на общинското ръководство Йордан Грижов.

"Радвам се, че споделям този празник с вас, защото се чувствам сред свои", каза Владислав Николов. "Структурата на ГЕРБ в Ясен е уникална, не само защото представлява силна и дейна структура, а защото в 70 процента е съставена от дами. Може би затова е толкова инициативна и подкрепяна, разбира се, от Генади Динков и общинското и областно ръководство", допълни народният представител. Той пожела на всички здраве, целеустременост и щастливи мигове.

"Когато има такъв повод и виждам по-голямата част от структурата на ГЕРБ Ясен, тук днес, аз се чувствам удовлетворен. Стартирахме 75 души преди 5-6 години, за да можем да се похвалим с повече от 250 членуващи в нашата структура и седем победи в изборите. Честит празник на всички жени и майки.", каза ръководителят на структурата на ПП ГЕРБ в Ясен Генади Динков.