Задържаха Стъклето за принуда и заплаха за убийство
Задържаха Стъклето за принуда и заплаха за убийство / netinfo

Владимир Ангелов- Стъклето е задържан за 72 часа с разпореждане на Районна прокуратура- Дупница. Стъклето е в ареста от снощи, заради образувано срещу него досъдебно производство по членове- 131, 143 и 144 от Наказателния кодекс, за причиняване на телесна повреда от длъжностно лице, за принуда и за заплаха за убийство.

"В момента съда гледа искането на прокуратурата за постоянна мярка задържане под стража. Обвинението е във връзка с инцидент, при който Владимир Ангелов нанася побой над работещ в Автогара- Дупница, а в последствие заплашва с убийство неговата майка", коментира пред Дарик районният прокурор на Дупница Величка Шопова.

Стъклето работи на граждански договор към община Дупница, като отговаря за поддържането на зелените площи. Той не е член на Консултативния съвет към кмета Атанас Янев. Неофициално името му се свързва с "братя Галеви".

Преди 1 седмица бяха спукани гумите на автомобила "Ауди" на Владимир Ангелов, тогава по неофициална информация се говореше за акция на жандармерията в Дупница.