Велбъжд победи и Септември-София, разписаха се Чавдаров и Георгиев
Велбъжд победи и Септември-София, разписаха се Чавдаров и Георгиев / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил

Отборът на "Велбъжд" постигна 4-та поредна победа в първенството в ЮЗ "В" група, но едната в Своге му бе отнета. Феновете на стадион "Осогово" видяха 6 гола, като домакините спечелиха с 4:2.

Людмил Атанасов от гостите си вкара автогол още в 5-та минута. Само 8 минути по-късно, кюстендилци вече водеха с 2:0, попадение на Илиян Чавдаров. Теодор Коев обаче намали преднината на "Велбъжд" в 36-та минута.

Домакините доминираха и през второто полувреме. В 66- та минута, защитникът Жорж Георгиев бе на точното място в наказателното поле на "Септември" и завърши с гол атака започната от Костадин Куков и преминала през Виктор Анастасов. Гостите отново намалиха резултата в 75-та минута, точен бе Стоян Вълов. Илиян Чавдаров сложи точка на спора, като вкара втория си гол в мача и оформи крайното 4:2. Той засече с глава центриране от ъглов удар на Куков.

"Велбъжд" победи и "Септември"-София, разписаха се Чавдаров и Георгиев
netinfo

"Велбъжд" дели 9-10 място в класирането след 12-тия кръг, като има 14 точки, колкото и "Беласица"-Петрич. В следващия кръг кюстендилци гостуват на петия "Оборище" в Панагюрище.

Лидерът в класирането "Пирин" победи преследвача "Сливнишки герой" с 2:0, със същия резултат "Перун" би в Симитли "Оборище" и излезе на второ място.

"Германея" продължи серията си от лоши резултати в последните кръгове и отстъпи на собствен терен от "Спортист"-Своге с 0:1. "Миньор" победи с 1:0 "Вихрен", а "Струмска слава" и "Балкан"-Варвара завършиха 0:0.