/ Дарик- Кюстендил
Един сребърен и два бронзови медала спечелиха кадетите на спортен клуб “Васил и Георги Илиеви” от Държавното лично- отборно първенство, което се проведе в Плевен.

Носителят на Златния пояс “Васил и Георги Илиеви”, Георги Аначков бе спрян от съдиите, за сметка на борец от домакините и остана трети в категория 60 кг. Златният медал бе за Цветан Сирашки от “Изобор”. И двамата борци обаче ще бъдат на лагер на националния отбор от 28 юни, като на 3 юли ще има преборвания и който е по-подготвен ще представя България на Световното първенство, каза за Дарик главният треньор на кюстендилския клуб Валери Райчев.

Златен медал за Георги Аначков от Румъния, бронз за Моника Ангелова (СНИМКИ)

Цветелин Йосифов заслужи сребърното отличие в категория 80 кг. Антонино Кильов е с бронз при 51 килограмовите. Пети места за Михаил Мелехов и Мартин Станкович. Клуб “Васил и Георги Илиеви” е на 6-то място в отборното класиране. Победата спечели тимът на Тетевен, пред Изобор - Плевен и Локомотив 93-Варна.

Тази седмица - четвъртък и петък е ДЛОШ при мъжете и жените, за съжаление контузия ще спре от участие един от асовете на кюстендилската школа - Милослав Методиев, който се възстановява след операция.
Дарик- Кюстендил