СК по тенис на маса “Кюстендил”  участва с 8 състезатели на ДОИП при деца до 10 години
СК по тенис на маса “Кюстендил” участва с 8 състезатели на ДОИП при деца до 10 години / СК по тенис на маса Кюстендил
Момичетата и момчетата на Спортен клуб по тенис на маса “Кюстендил” се класираха отборно, в топ 3 на България, по време на Държавното отборно и индивидуално първенство за деца до 10 г. При момичетата, където отбора може да е смесен, с 1 момче, СК по тенис на маса “Кюстендил” е на 2- ро място, а при момчетата на 3- то място. Кюстендилският клуб участва с 8 състезатели на шампионата, който се проведе в Панагюрище.

Смесеният тим, който спечели сребърните медали бе в състав: Андреа Георгиева, Елена Кръстева и Божидар Милушев, който е само на 8 г. Отборът на момчетата от Кюстендил бяха в състав: Лъчезар Атов, Филип Дермански и Иван Михайлов.

Смесеният тим, който спечели сребърните медали бе в състав: Андреа Георгиева, Елена Кръстева и Божидар Милушев
СК по тенис на маса Кюстендил

Отборът на момчетата от Кюстендил бяха в състав: Лъчезар Атов, Филип Дермански и Иван Михайлов
СК по тенис на маса Кюстендил

Всички тези 6- ма състезатели участваха и в индивидуалната надпревара, където се изявиха и най- малките в отбора, близнаците Данаил и Алекс Ангелови.
С най- предно класиране са Андреа Георгиева, която е 5- та при момичетата и Филип Дермански, който дели 8- 10 място при момчетата. Всички кюстендилски тенисисти се класираха за основните схеми на първенството.

Треньори са Емил Миланов и Емил Въльовски, с помощта на Петър Караджов.
Участието на състезателите от клуба бе възможно благодарение на спечеления проект пред Министерството на спорта, по програмата “Спорт за децата в свободното време”.
 
Дарик- Кюстендил