община Дупница
община Дупница
Днес в Дупница ще се проведе кръводарителска кампания. Началото е 10 часа и ще продължи до 15 часа в сградата на община Дупница.
„В кръвта ти е да спасяваш животи!“ е мотото на кампанията, която Ротаракт клуб Дупница организира вече за 4 година в гр. Дупница, заедно с Районен център за трансфузионна хематология - Кюстендил, Български младежки Червен кръст - Кюстендил и Дупница, Община Дупница и Ротари клуб Дупница.
„Кампанията се радва на подкрепата от 21 клуба от Rotaract Bulgaria, Национален център по трансфузионна хематология, Национално представителство на студентските съвети, Български Червен кръст (Bulgarian Red Cross), Български младежки Червен кръст - Кюстендил и Дупница, аптеки и компании от сегмента на корпоративния и малък и среден бизнес в страната. Ротаракт клубовете високо оценяват жеста, който участниците в кампанията ще направят и приема всеки включил се в нея за герой, затова и призивът ни към кръводарителите е: „Днес аз станах нечий герой! Направи го и ти!“споделят организаторите. 
Предишните кампании на младите ротарианци бяха изключително успешни.