Ген. Румен Радев гостува в Дупница и Кюстендил на 18- ти октомври
Ген. Румен Радев гостува в Дупница и Кюстендил на 18- ти октомври / Личен архив

Издигнатият от Инициативен комитет и подкрепен от БСП кандидат за президент ген. Румен Радев гостува в Дупница и Кюстендил на 18- ти октомври, вторник. Обиколката му в региона започва в 16,30 часа от Спортната зала в Дупница. Там той ще бъде посрещнат от депутата от БСП д- р Иван Ибришимов, от члена на Изпълнителното бюро на БСП, който отговаря за Кюстендилска област Калоян Паргов, от областния председател Станислав Павлов и от областния координатор Ивайло Петров. След това домакините ще се разходят заедно с ген. Радев по пешеходната алея към центъра и общината и ще се отправят към залата в Дома на техниката.

В 16,45 часа е предвиден брифинг за медиите във фоайето пред залата, а от 17,00 часа започва срещата на ген. Радев с граждани от Дупница. Кандидатът за президент ще бъде представен от председателя на Инициативния комитет по издигането му от Дупница о.з. ген. Иван Цеков.

След края на срещата с дупничани, ген. Радев, заедно с Иван Ибришимов, Калоян Паргов, Станислав Павлов и Ивайло Петров ще се отправят към Кюстендил. Там в 18,00 часа кандидатът за президент ще се срещне и ще разговаря със симпатизанти при Арката на площад "Велбъжд". Домакините от БСП- Кюстендил, в лицето на председателя на социалистите в града Иван Каракашки и Катя Янчева са подготвили музикална програма за всички присъстващи. За доброто настроение на гостите ще се погрижат Калояна Русева и ансамбъл "Танцуващи сърца".

Ген. Румен Радев гостува в Дупница и Кюстендил на 18- ти октомври
netinfo