Емил Миланов- 1 място, ЕмилВъльовски- 3 на турнир по тенис на маса в Пловдив
Емил Миланов- 1 място, ЕмилВъльовски- 3 на турнир по тенис на маса в Пловдив / СК по тенис на маса Кюстендил
Емил Миланов от спортен клуб по тенис на маса „Кюстендил” спечели Новогодишен турнир за мъже в Пловдив. Той победи на полуфиналите съотборника си и колега треньор в клуба Емил Въльовски, който се окичи с бронзов медал. Людмил Георгиев се класира на 8- мо място.
Кюстендилският клуб участва с покана за първи път на този турнир и се представи отлично. В схемата на мъжете участваха 30 души, от 9 клуба от страната.

Емил Миланов- 1 място, ЕмилВъльовски- 3 на турнир по тенис на маса в Пловдив
СК по тенис на маса Кюстендил

„Финалът бе много инфарктен и емоционален. Победиха противник от София с 3:2 части, като губех с  1:2. Имаше много публика, хубава атмосфера. Получих и приза за най- хубава точка и най- емоционален състезател”, разказа за Дарик победителят Емил Миланов. Той е изключително щастлив, че на 45 години игра и спечели и 3- те финала, за които се класира на турнири през 2018 година. Миланов има покана и за участие на международен турнир в Ниш, Сърбия, през пролетта на 2019 година.

„Чува се вече за Кюстендил и нашата школа, която с Емил Въльовски възраждаме от няма и 3 години, вече има лице. Имаме и дете, Андреа Георгиева, която се класира сред най- добрите 8 на Държавното първенство за момичета до 12 години, като бе най- малкият участник”, каза още Емил Миланов.
 
Дарик- Кюстендил