Децата на ФК Велбъжд, родени 2004 г. разреваха Сливнишки герой
Децата на ФК Велбъжд, родени 2004 г. разреваха Сливнишки герой / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил, архив

Убедителна победа постигнаха малките футболисти на "Велбъжд", родени 2004 година, който участват в столичното първенство Футбол 7 / Група А /. Водени от треньора Кирил Мицов, те разгромиха един от лидерите в групата до момента "Сливнишки герой" с 6:0 и му нанесоха първо поражение. По два гола за победата вкараха Любослав Любомиров, Константин Йорданов и Димитър Терзийски.
Столичаните в повече от "Сливнишки герой" разиграха сцена, като претендираха, че децата от Кюстендил са по- големи, че има нередовни състезатели в отбора, искаха се лични документи и т. н. Ръководството им и родители не можеха да повярват, че падат от кюстендилския "Велбъжд" и то с 0:6!.
Класирането на група "А" във Футбол 7 водят ДАФ, "Славия" и "Сливнишки герой" с по 15 точки, подредени по голова разлика. Следват: "ДИТ Спорт" и "Витоша 13" с по 13 т., "Лъвчета" с 11 и "Велбъжд" с 10 точки. Кюстендилци имат до момента 3 победи , 1 равен мач и 2 загуби.
Следващият съперник на "Велбъжд", родени 2004 г. е "БМ спорт", като съперника е на 10- то място с 5 т.
Отборът на "Марек 2007" е на 9- то място с 6 т., като в последния игран кръг отстъпи на "Септември" с 1:4, следва мач със "Сливнишки герой".