С ХаХаХа ИмПро и детски представления продължават Театралните празници
С ХаХаХа ИмПро и детски представления продължават Театралните празници / Darik News, архив

С „ХаХаХа ИмПро Театър” от 19 ч. тази вечер продължават Театралните празници в Хасково. На сцената на ОДТ „Иван Димов” гостува професионалната трупа за импровизационен театър в състав: Ивайло Рогозинов, Тони Карабашев, Петър Мелтев,Живко Джуранов, Васил Бовянски, Владислав Виолинов, Константин Лунгов, Александър Митрев, Диляна Георгиева, Алиса Атанасова и Драгомир Симеонов. 5 лв. е цената на билетите и все още могат да бъдат закупени от касата на театъра.

Днес и утре на площад „Свобода” в Хасково ще бъдат и безплатните детски представления от афиша на Театрални празници`2016. От 11 ч. гостува „Илкова театър” с „Кучето, което не може да лае” от Стефка Йорданова, която е и режисьор. Участват Радослава Неделчева и Аксиния Боснева/Катерина Илкова. От 17 ч. на сцената на пл. „Свобода” е второто за деня детско представление, също на „Илкова театър”-  „Един вълшебен ден”. Режисьор е Катерина Илкова. Участват Наталия Лечева и Георги Георгиев/Игнат Игнатов.

В неделя от 11 ч. на сцената на пл. „Свобода” ще гостува Център за изкуства “За Родопите” с „Кокошка с брошка” по приказки на Маргарит Минков и от 17 ч. „Сливи за смет” по българска народна приказка. И за двете детски представления режисьор е Петър Тодоров, участва Десислава Минчева.

В неделя от 19 ч. в хасковския театър гостува „Театър Сити Марк Арт Център” с „Догодина по същото време” от Бърнард Слейд. Режисьор е Георги Михалков, участват Христо Шопов и Лилия Маравиля, а билети вече няма. Все още могат да бъдат закупени на цена 6 лв. билети за „Брудершафт” от Анатолий Крим с режисьор Асен Шопов, в което участват Васил Михайлов и Стефка Янорова. Постановката е на 7 юни от 19 ч. и е финалната за тазгодишните театрални празници в Хасково.