Катя Панева и Стефан Димитров: Да за Димитровград! Продължаваме заедно
Катя Панева и Стефан Димитров: Да за Димитровград! Продължаваме заедно / netinfo
Катя Панева и Стефан Димитров: Да за Димитровград! Продължаваме заедно
46079
Катя Панева и Стефан Димитров: Да за Димитровград! Продължаваме заедно
  • Катя Панева и Стефан Димитров: Да за Димитровград! Продължаваме заедно

Коалиция „Да за Димитровград" закри официално предизборната си кампания със среща-разговор в общинския театър „Апостол Карамитев". Готова съм да работя за Димитровград с ентусиазъм и хъс, каза кандидатът за кмет от коалицията Катя Панева. Ще продължим заедно, категоричен бе първият в листата с кандидати за общински съветници Стефан Димитров.

Лидерът на „Гергьовден" Любен Дилов-син и заместник-председателят на ССД Иван Антикаджиев пристигнаха в Димитровград, за да пожелаят успех на коалиция „Да за Димитровград" и кандидатът за кмет на общината Катя Панева, за която подкрепата си заявиха в официални споразумения още 6 политически формации: ЕНП, НДСВ, ПК „Екогласност", КПБ, „Обединени за Димитровград" (БНД и ВМРО) и Партия „Зелените".

Катя Панева и Стефан Димитров Да за Димитровград Продължаваме заедно
netinfo

Димитровград е започнал от един инженерен проект, една мечта, превърнала се в действителност и коалиция „Да за Димитровград" демонстрира, че обединението е възможно, както и един политически инженерен проект, който има не отвлечени политически цели, а съвсем ясната, прагматична и изначална цел хората да живеят по-добре, каза Любен Дилов-син.

Иван Антикаджиев бе категоричен: „Когато традицията продължава, когато има приемственост, а щафетата се предава от един млад човек на друг, когато корените на демокрацията, в които сме ние, по-възрастните и крилете на младостта са заедно, резултатите са добри." Още от срещата-разговор с кандидата за кмет на община Димитровград Катя Панева, водача на листата Стефан Димитров, кандидатите за общински съветници и кметове на кметства чуйте в звуковия файл.