Фирми търсят да наемат таксиметрови шофьори
Фирми търсят да наемат таксиметрови шофьори / netinfo
Голямо търсене на таксиметрови шофьори има в Хасково, според данните на Агенцията по заетостта. 22 свободни работни места в жълтите коли са обявени с днешна дата в Бюрото по труда, както и едно за диспечерка. Търсят се още 18 шофьори и двама, съгласни да въртят волана по международните маршрути.

Цели 10 свободни щата са обявени за сметосъбирачи, а от месеци фирма не може да си намери 30 работника за лепене на хартиени тортички. Само за вишистите с икономически профил има оферти за работа към момента. Може да станете финансов съветник, търговски представител, директор продажби или главен счетоводител.

Ако сте жена и сте без работа, положението става отчайващо, защото в справката се предлагат предимно мъжки професии: багерист, комбайнер, тракторист, монтажник автосткъла, оксиженист, шлосер, заравчик, автомонтьор, хладилен техник.

Чистачки на автобуси, монтажничка на рибарски плувки, кроячка и шивачка са последните предложения, които присъстват в справката на Агенция по заетостта за тази седмица.

Заявки за обявените позиции се правят в кабинети № 7, 9, 13, 15 и 16  на Бюрото по труда.