За трети път Кариерни дни в Международния колеж
За трети път Кариерни дни в Международния колеж / Дарик Добрич, архив

Национални кариерни дни ще се проведат във Висше училище Международен колеж Добрич. Те са под мотото „Бизнесът и висшето образование в България" и се организират от Студентския съвет на учебното заведение с финансова подкрепа на Европейския съюз. Събитието започва в 10.00 ч..

Неговата цел е да се подпомогнат студентите в професионалната им реализация след завършване, както и да се поддържа ежегодна традиция за обмяна на идеи, ноу-хау и диалог, посочват от колежа.

Големи компании и организации ще представят в Добрич възможностите си за работа и стаж. Сред тях са "Албена" АД, хотел "Sol Melia Grand Hermitage", фонд "Америка за България", Газко, Национален Младежки Форум, кариерни центрове и студентски съвети от страната. Очакват се още представители от сферата на хотелския бизнес, информационните технологии, ПР и човешки ресурси.

Висше училище Международен колеж организира кариерни дни за трета поредна година, като последното събитие бе посетено от близо 3 000 души от България и чужбина, на живо и онлайн.

Срещата в добричкия колеж ще се излъчва отново в Интернет, като ще могат да се задават въпроси на сайта http://emva.vumk.eu.