В Силистра подготвят атрактивна програма за Свети Валентин
В Силистра подготвят атрактивна програма за Свети Валентин / © abertosparareforma.com.br

С атрактивна програма община Силистра и Ученическият парламент в града ще изненадат силистренци и гостите на града по повод празника на виното и любовта - 14 февруари. Специален подарък за всички е музикалният спектакъл: "That’s AMORE" /Това е любов/ с участието на гост-звездите Валентина Корчакова-сопрано, Марио Николов-тенор, Христо Сарафов-баритон и актрисата Деляна Хаджиянкова. В програмата на концерта ще звучат едни от най-популярните музикални хитове на Едит Пиаф, Марио Ланца, Пепино Галиарди, Жо Дасен и др. Спектакълът започва от 18:00 часа в Салона на община Силистра , а входът ще е свободен, уточняват организаторите.

На връх празника, младежите от Ученическия парламент, съвместно с общината и местната Комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, организират Свети Валентин за най-романтичните и смели двойки от Силистра. Празникът ”Сватба за един ден” ще започне от 14:00 часа на площад “Свобода”в центъра на Силистра .

По традиция, общината ще предостави и електронното си табло в центъра на града, на което по предварителна заявка влюбени романтици могат да направят публично, своето обяснение в любов или просто да отправят любовно послание.