/ МВР
Полицията в Добрич задържа 23-годишен мъж със сто броя дози канабис. Това съобщават от МВР. Оттам посочват още, че мъжът е познат на органите на реда. 

В хода на специализирана полицейска операция униформени извършват проверка на 23-годишен мъж. В хода й са установени два найлонови пакета, съдържащи общо 100 броя дози суха тревна маса. При извършеният полеви тест, сухата тревна маса реагира на наркотичното вещество канабис с общо тегло 65,16 грама. Мъжът е задържан за срок от 24 часа. Работата по установяване и документиране на престъпната му дейност продължава. 

МВР

В края на месец януари Районната прокуратура в Добрич привлече 44-годишния Д. К. като обвиняем за това, че държал без надлежно разрешително високорискови наркотични вещества. 

В хода на специализирана полицейска акция през ноември миналата година Районно управление - Каварна задържа петима души, като двама от задържаните са мъже, добре известни на полицията. В хода на акцията за проверка е спрян лек автомобил с пътници - двама мъже на 35 и 33 години - и е установен пакет със суха тревна маса с тегло 66,30 грама, реагираща на канабис. 

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
Павлина Живкова, БТА