Кино-кулинарни изяви в търговски център Diplomat
Кино-кулинарни изяви в търговски център Diplomat / netinfo

Вече е традиция кухнята на Търговски център Diplomat - София да бъде домакин на кулинарни изяви на видни личности от различни сектори на месния шоубизнес.

От края на миналата година (до сега) с кухненски престилки Diplomat се вихриха величия от родното кино, които приготвиха ястия от култови филми, в които са участвали.

Стартът бе даден с Башар Рахал - известен с ролите си в „Корпус за бързо реагиране", „Дървото на живота" и „Стъклен дом", който приготви аспержи и миди, които поръчва в скъп ресторант, кадър от филма „Корпус за бързо реагиране".

Втори по ред, но не по значение, бе Александър Дойнов, който приготви суфлето от култовия филм „Суфле д'аморе". Особено запомнящи са и ролите му в „Стъпки в пясъка", „Прогноза", „Светът е голям и спасение дебне отвсякъде", „В тъмното" и ред, ред други.

Българската театрална и филмова комедийна актриса Латинка Петрова беше следващата звезда, която пък приготви рибно филе с майонеза от „Опасен чар" - култовият филм, който всеки е гледал.

Изключително слънчева и енергична, тя е незабравима и с ролите си в „Покрив", „Адио Рио", „Ганьо Балкански се завърна от Европа", „Забранена любов", „Операция: Шменти капели" и т.н.

Кино-кулинарни изяви в търговски център Diplomat
netinfo

 

 

 

 

Деси Тенекеджиева, актрисата, която участва в много български, чужди и международни кино-продукции приготви отшелническа чорба от италианската продукция „Занаятът на оръжията" (Il mestiere delle armi, режисьор Ермано Олми), където играе главната роля (Мария Медичи).

Името й може да срещнете и в „Новата кола на татко", „Occhi di Cristallo", „Cecenia", „Резерват за розови пеликани", „Най-важните неща", „Наблюдателят"...