Хванаха крадец, заспал пиян в задигнатия от него автомобил
Хванаха крадец, заспал пиян в задигнатия от него автомобил / netinfo

Полицаи заловиха мъртво пиян крадец, който заспал наквасен в задигнатия от него автомобил. На 19 август в 07.30 часа вРПУ-Каварна е получено съобщение от гражданин на крайморския град, затова че някой е задигнал личния му автомобил “Фолксваген Голф”, паркиран на улицата пред дома му. След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РПУ-Каварнаколата е намерена, спряна на съседна улица.

В противозаконно отнетия автомобил, на седалката зад волана, органите на реда открили 23-годишния В.И. от Каварна, заспал и в явно нетрезво състояние. Мъжът не е могъл да даде обяснения как се е озовал в автомобила. В.И. е осъждан за хулиганство на “Пробация”. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Друг пиян шофьор пък се преобърна в нива по пътя между Балчик и Соколово във вторник около 20.00 часа. 22 - годишният Т.Ч. е карал "БМВ" и се е движел с несъобразена скорост. От извършената проверка за алкохол е установено, че водачът е управлявал автомобила с 2,21 промила. Мъжът е задържан в ареста за 24 часа. По случая се извършва проверка от служители на РПУ -Балчик.